Sunset, kau menenangkanku ...

Salam ...



   sekadar entry suka-suka ... hurm, cuba korang klik image tu untuk zoom! pastu, korang tanya diri korang, apa yang korang fikir? bagaimana perasaan korang? permandangan yang indah, cantik, tenang, memang bestlah kalau tiap2 petang duduk kat taman rumah menikmati waktu senja ... tak terbayang ketenangan hati ketika itu! terbang semua masalah ...

untuk pengetahuan korang juga, inilah rahsia keyrill kalau sahaja menghadapi masalah, naik angin, geram sangat2 ... memang keyrill akan pergi suatu tempat di mana ketenangan dapat dirasai, tiupan angin yg lembut dan sejuk, kicauan burung, view yang cantik ... fuuuhh! memang akan pergi melayang semua tu! paling best, kat kampung lah! huhuhu ... sesedih dan sepanas mana pun hati kita waktu itu, engan segera menjadi sejuk dan tenang! korang tentu dapat bayangkan, kan? huhuhuh ...     

10 comments:

Rozuan Ismail berkata...

wah..suka tgk sunset n sunrise,, cantik sgt,,huhu

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Rozuan Ismail : hehehehe....kan?

Afizz berkata...

kalau kau suka tengok sunset , aku suka tengok broken clouds lepas hujan. :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afizz : erk? cantik ker? huhuhuuh...

Dhyra berkata...

wahhh .. sumpah sweet . thanks for the idea . pas nie dhyra nak buat macam nie lahh . biar tenang sikett jiwa nie kan ? hehe .. im your 183rd follower . harap boleh follow dhyra balik .. anyway , nice blog !!! and thanks once again . hope to to hear from you soon

tengkorakemas berkata...

aku...suka tgk awan hehe..kadang2 aku gunakan imaginasi aku utk cari bentuk awan..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Dhyra : thnk you much kak... hehehe!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : erk? boleh ker?

tengkorakemas berkata...

@Keyrill

boleh, ko buatla mcm cite kartun ke, cite couple ke..

"syg, tgk tu, mcm bentuk sheep la"

"ha'ala abg.."

XD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : hahahahahahah ... tergelak aku baca! romantik juga kartun tu ek! hahaha... :D

anyway, thnks sebab bagi cadangan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...