Yess! ada harapan nih!

Salam ...



   wah3! semakin tidak sabar rasanya nak bawa kereta nih ... hurm, agak2nya, berapa kali keyrill dah ujian ek? 2 kali, kan? ahakz! so, lastly ... inilah hasil yang keyrill dapat! nasihat yang keyrill nak bagitau korang sekarang ni ialah, jangan ambil ujian di minggu yang pertama selepas anda menghadiri kursus selama 5-6 jam! kenapa? sebab, soalan di minggu pertama semuanya, susah2 belaka! so, keyrill nasihatkan, di minggu yang kedua baru korang boleh ambik! kalau korang x nak ikut pun xpe! huhuhu  ... keyrill bukan ajar, just nak selamatkan korang jugak!

anyway, lepas ni, kena pergi bengkel memandu plak! hurm ... agak2nya perlu hadir tak? eh, perlu! kau tu bukannya pandai bawa kereta pun! erk? matilah aku kalau tak hadir ... ha, jngan ponteng2 k! tak baik ... ahakz! lepas nih, xlah guna bas lagi turun sekolah ... balit lewat petang pun xpe! boleh bawa kereta sendiri! so, uncle kata, sementara keyrill menjalani latihan bengkel, uncle nak beli kereta untuk keyrill plak! huhuhuh ... kereta apa? tunggu ajelah ... nervous nih! 

4 comments:

iwan_dextrous berkata...

wah.terer2..hihih

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ iwan_dextrous : hehehe ... thnk you, bro! :)

Rozuan Ismail berkata...

wah..terror tu..lepas kot..pasni belajar kete lek lok..bg lulus semua test..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Rozuan Ismail : okey, bro ... thnk you for advice ... :) i will do my best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...