Britney Spears - Hold it Againts Me | Music video review

Salam ...



   wow! the legend is back! ahakz ... sapa lagi legend nya kalau bukan si Britney Spears ni! xde yang x kenal, sapa tak kenal? angkat kaki please ... hehehe ... xdelah, gurau aje! memang majoriti seluruh dunia kenal dia ni ... dikatakan penuh dengan kontroversi, pernah membotakkan kepalanya and whatever! x nak cerita kat sini ... x baik ceritakan keburukkan orang! korang tahu sendiri k ... ahakz!

anyway, kini dia akan kembali dengan single terbarunya, "Hold It Againts Me". ha ... kalau korang dengar kat mana2 stesen radio sekarang ni, lagu dia yang terbaru ni semakin seringkali diputarkan! kalau korang perasan lah ... ahakz! anyway, keyrill xmo membebel bnyak2, jom layan audio untuk lagu dia ni ...


8 comments:

Darkbatman berkata...

wah.. britney.tp 2 la..tol ckp ko..ak pun salu dgr lagu dia skg ne.. bkn pe,time duk lam kete 2 laa bru ade mase nk dgr radio..klau x, mp3 jelaaa..eehee.. balik umah mane nk dgr radio2 ne.

btw, blog ko makin cool la bro.. lg best klau bro justifiedkan font 2.. mesti lg kemas...hehe

dD Fabulous | sitekateki berkata...

peveret singer all time dd nie...luv u Brit...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Darkbatman yeap, betul tu ... kalau nyanyi sekali kan, mesti dah hafal lirik sangat2.. lol!

ohh... yeker? justified mcm mana tu? kecikkan lagi ek? nantilah ... btw, thnk you sebab komen and beri nasihat! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@dD Fabulous | sitekateki hehehe ... ada peminat setia plak Britney ek? ahakz! gurau ajelah dD ... :) anyway, thnk you sebab komen!

Naufal Aqli berkata...

la.. audio je ke? Ingatkan dah kuar video untuk lagu ni! Tajuk yg mengelirukan...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Naufal Aqli hehehe ... minggu depan kuar, ini review ajelah ... huhuuh! kalau music video aje, barulah ada videonya sekali! :)

tengkorakemas berkata...

ehehe...ni kalau dah release music video mesti lagi best :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas amboi bro TE nih ... motif??! hahaah ... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...