Britney Spears - Hold it Againts Me | Music video teaser

Salam ...



   nampaknya, dah makin dekat tarikh untuk music video  Britney - Hold It Againts me ni di-releasekan! ahakz! korang pun tahu kan bagaimana music video dia sebelum ini, memang nak lebih2 lah, kan? apapun, x nak komen bnyak2. keyrill just nak beritahu kat korang jugak sedikit info mengenai dunia hiburan. keyrill share apa yang keyrill tahu aje k!

ini yang paling mengagumkanlah mengenai music videonya yang bakal di-releasekan dalam beberapa hari lagi, hanya teaser dalam masa 6 saat aje dah sampai beribu-ribu yang view, belom lagi kalau dah keluar music video yang betul2, kan? mesti bnyak lagi yang view! isk3 .. inilah yang membuat peminat, bukan peminat dia juga turut ingin menonton videonya "Hold It Againts Me" ni ... ha ... okeylah, jom tonton teaser kat bawah ni k! mungkin ini salah satu sceen yang jugak terdapat dalam music video terbarunya ni nanti! can't wait ...



P/S : Tengkorakemas mesti dah tak sabar nak tngok! hahaha ...

2 comments:

tengkorakemas berkata...

pergh..tak boleh nak cakap apa dah,
mencabar keimanan nampaknya vid tu..

hehe tapi lagu dia best :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas hehehe, kan? memang bestlah ... mesti Bro Te dah tak sabar nak tunggu ni? heheh ... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...