Britney Spears - Hold it Againts Me | Premiere

Salam ...



   kini, dah tiba masanya ... hari yang pertama sudahpun tiba untuk music video terbaru daripada legend kita nih, siapa lagi kalau bukan si Britney Spears! hehehe ... xde yang x kenal dia ni ... bukan sahaja cantik, dia juga merupakan gadis yang sentiasa masuk paper! kerana apa? kontroversi lagi! haiyo ... apa2pun, dia tetap lagenda! diimpikan jejaka di luar sana juga ... hurm, bertuah siapa dapat! hehehe ... xmo cerita benda pelik2 kat sini ... blog keyrill nih suci lagi, xmo kotorkan! jom layan music video dia nih ... "Hold It Againts Me"



P/S : surprised untuk bro TE! hahaha ...

6 comments:

Khidhir berkata...

aku suka opening video klip lagu ni

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Khidhir erk? best ker? hehehe ... :)

tengkorakemas berkata...

aduh..celcom bandwitdh dah habis..nanti aku dtg lagi tgk video klip ni, koreografinya ok tak?

Naufal Aqli berkata...

i love the fighting scene!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ohh... ksian plak ... hehehe! boleh tahanlah, tapi slow sangat koreografinya ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Naufal Aqli samalah kita ... tapi nampaknya britney kalah ker? huhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...