Facebook | Layout & skin

Salam ...


hahaha ... amacam? nilah kerja gile keyrill kalau online, mencari layout yang sesuai untuk my facebook page! ha, korang ade? korang xde, kan? ahakz ... cantik tak layout mcm tu? sebenarnya bnyak lagi layout yang menarik, tapi keyrill kan peminat setia si Lady Gaga nih, so ... letak gambar dia lah kat situ! ahakz! 

Kalau korang nak buat layout fb korang mcm tu, korang boleh klik ... Facebook Skins! tapi, korang kenalah install dulu k ...

anyway, itu ajelah entry untuk pagi nih ... yelahkan, nak buka buku baru katakan ... woi! 1 haribulan Februari dah nih ... ko jngan asyik online aje, study lah! x lama lagi dah nak SPM ... haiya! erk? yelah2, kalau mcm tu, sehari mungkin 3-5 entry yang keyrill boleh update daripada tak berupdate apa2, kan? ahakz! enjoy your day, guys!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...