Glee Season 2 : Teenage Dream performance

Salam ...



   Hurm, memang tertunggu-tunggu pula keyrill untuk menonton Glee musim baru ni ... ahakz! anyway, untuk pengetahuan korang jugak, kepada yang memang tahu keyrill ni mcm mana, keyrill takkan ketinggalan lagi drama bersiri ni ... dulu yelah kan, ingatkan tak best citer ni, lepas dengar lagu dia ... minat sikit aje. lepas tu, lepas lihat citer dia sekali, fuhhh! terus beli DVD la plak! hahahah ... menyesal rasanya ketinggalan citer ni dulu ... haiyo!


beberapa hari yang lepas, keyrill dengar my favourite radio station, hitz.fm ada plak memutarkan lagu Glee Season 2 nih, "Teenage Dream" yang dinyanyikan oleh Blaine, kawan baik kepada Kurt! so, apa2pun, meh enjoy lagu dia nih, Teenage Dream, bukan Katy Perry k ... ahakz! best plak kalau dengar kelab Glee ni nyanyi, suara dorang mantap!


10 comments:

Hans (asaktor) berkata...

btul2..aku start minat cite ni lepas tgk kt start world time cuti bru ni~~~

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hans (asaktor) hehehe ... kan? dah ada jugak yang minat citer ni mcm keyrill! ahakz! :)

ayin~weeweet berkata...

ala.kite x follow glee.rugi tol

tengkorakemas berkata...

argh..tak boleh balh muka Kurt..dia sukala tu..

ko jgn jadi mcm Kurt tau..ki3..ambil yg baik je

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ayin~weeweet yeah, kan? hehehe ... :) anyway, season 2, jgn missed sudah! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas hhahahahahahaha .... Dush! dah kena tumbuk ngan kurt! hehhehe ... gurau ajelah, bro TE. bukan apa keyrill asyik letak gambar dia, sebab keyrill tahu, ramai yang attract dengan lady face dia tu ... terutama kawan perempuan keyrill, minat sangat dia! so, keyrill letaklah gambar dia ... lagipun x mengotorkan blog aku! heheheh ... :P

najihah sahami berkata...

lagu glee semua best2!!

iksharizan berkata...

aku minat cite ni doe... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@najihah sahami hehehe ... kan? suka dengar dorang buat versi dorang...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@iksharizan yeah, samalh kita! ahakz! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...