Hold It Againts Me - Choreography

Salam ...




    hrisio? hurm ... bnyak yang tak tahu lagi pasal jejaka sorang nih. keyrill boleh jamin korang akan bagi dia 4.5 bintang kalau tngok dia punya koreografi! and know what, i'm speechless while watching his choreography video! jauh lebih baik dari Britney punya koereografi dalam single terbarunya tuh! hahahaah ...  korang dah tngok koreografi untuk lagu Britney "Hold It Againts Me" nih kan? coba korang tngok plak hrisio punya koreografi! jauh panggang dari api! 

kepada yang x kenal lagi si hrisio ni sapa, korang boleh pergi website dia ek. klik link kat atas tu, bawah gambar dia tu! di sini keyrill nak bagitau sikit mngenai website dia tu, korang boleh download lagu remix yang dia edit (kepada yang berdaftar sahaja!), melihat hasil koreografi yang dia pernah buat untuk share kat youtube! kebanyakannya dari Britney punya single. peminat Britney lah ni ek? heheheh ... okeylah, xmo membebel bnyak2, jom layan koreografi "Hold It Againts Me" nih ... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...