I Am Number Four | Movie Review

Salam ...




   wah, sekarang dah masuk bulan februari la plak ... hehehe! x terasa masa semakin cepat berlalu, kan? hurm ... bnyak tol kenangan yang dah dilalui dan kini diingati! woi! sedarlah ... yang lepas itu lepaslah ... fokus kepada masa depan plak ... haiya! ye tak ye jugak, tapi sesekali kita perlu juga menoleh ke belakang supaya kita tahu kesalahan yang kita lakukan di masa lau dan di masa depan kita akan memperbetulkannya, kan? ahakz! okey, balik kepada topik kita ...


x bnyak yang keyrill nak bagitau, just nak share sedikit info mengenai movie bergenre aksi dan misteri nih! "I Am Number Four", number 1-number3 semuanya sudah mati dibunuh! kenapa plak dibunuh? ha ... ini yang menjadi persoalan? sekarang, giliran dia plak, number 4! bagaimana dia nak menyelamatkan diri daripada dibunuh? ha ... jngan risau terlebih dahulu, dia still ada kuasa luar biasa untuk melindungi dirinya ... kalau dia gagal? sama2lah nantikan ek! 


Release Date: 18 February 2011
Cast: Alex Pettyfer, Teresa Palmer, Jake Abel, Dianna Agron, Emily Wickersham
Genre: Action | Sci-Fi
Director: D.J. Caruso
Writer: James Frey, Alfred Gough
MPAA Rating: NA
Studio: Walt Disney Pictures

so, sekarang nih, keyrill nak share ngan korang beberapa screenshoot movie nih ... ahakz! kalau korang nak kasi berapa bintang untuk movie ni lepas tngok screenshoot nya? saja jer nak buang boring nih ... anyway, x sabar tunggu 18 Februari nih ...













fulamak! bnyak aksi nih ... hurm, x rugilah kalau mcam ni tonton kat panggung! ahakz! yelah kan, lagipun kat panggung tu dah xde lagi citer best2, semua dah kuar DVD dah ... x bestlah! so, tunggu yang ni plak ... hahahah! sama2la kita tunggu dan lihat k ... bagi 4 bintang lah untuk movie nih! (blom tonton lagi!) ... anyway, kalau tak caya citer nih best, tonton trailernya sekali jom!

5 comments:

tengkorakemas berkata...

I am number nine, in next sequel hehehe..

p/s:aku cari2 I spit on your grave tapi tak keluar2 dvdnya..ko tau?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas erk? ada ker i am number nine? hahahah ... bro TE lah berlakon ek? :p

p/s : movie apa tu? blom pernah dengar lagilah ... heehehehe! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas erk? ada ker i am number nine? hahahah ... bro TE lah berlakon ek? :p

p/s : movie apa tu? blom pernah dengar lagilah ... heehehehe! :)

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem

ada, cuba ko tgk trailer i spit on your grave, psiko sikit, kalau ko sukala he

ha'a..ni yg aku nak buat poster filem tu :P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas bro, keyrill dah tngok kat you tube, best jugaklah ... balas dendam kan? heheheh ... poster? camner nak buat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...