Ikon twitter!

Salam ...



   hurm ... baru aje habis blogwalking kat blog kengkawan sambil2 tinggalkan komen kat blog dorang jugaklah! hehehe ... ni, keyrill just nak share something cute with tis icon! hehehe ... memang cutelah! cikgu kat sekolah keyrill ada jual ikon2 macam ni, bnyak lagi yang lain. keyrill nak beli, tapi no money ma ... so, esok ajelah keyrill beli! hehehe ... memandangkan keyrill dapat beli twitter punya, so esok nak beli, google ngan youtube punya ikon plak! nak simpan bnyak2 koleksi nih ... hehehehe! yang kasut tu, free sebab keyrill lulus exam PMBT (Penyediaan Masakan Barat dan Timur). yeay! anyway, sampaikan selipar pun ada jugak tau macam ni ... cuba tngok kat blog nih kalau nak tahu lebih lanjut! ahakz!

11 comments:

SyedGraphiX berkata...

hahaa.pelik je ikon

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@SyedGraphiX tapi cute ... ceria plak tngok tali leher! heheeh. ...

Cik Rimau berkata...

comelnye.. suke ek kumpul bnde2 cmnie.. hehe

Woofer Storm berkata...

bagi la satu bro,,ehhee

tengkorakemas berkata...

woah! bentuk badge takde?aku suka benda2 mcm ni..selipar tu aku ada jumpa, murah je..bagus buat koleksi best

p/s:aku baru lepas ujian maritim, tapi nanti spa (suruhanjaya perkhidmatan awam) pula panggil temuduga, kalau dapat bulan 6 baru rekrut

Mr.IX berkata...

macam2 kan icon badge ni...tp sweet la...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Cik Rimau ha'ah, suka ... nampak cute! hahha ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Woofer Storm boleh3 ... camner nak sent? hahah...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ada, yeap, keyrill pun suka gak ... hehehe. ... tulah, makin bnyak plak yang kita buat sekarang ni ek ...

oh... mcm tu, bguslah klau dah jodoh dapat kerja mcm tu ... tahniah ek.. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Mr.IX ha ... kan? ada buat koleksi?

-ilhamvetto- berkata...

hahaha... adeh!.. badge too kalu bawak gi sekolah pakai kat tie.. gempak gak..

leh gitaw seluruh sekolah "aku blogger n aku bangga jadi sebahagian komuniti ni.. "..

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...