Justin Bieber shot and killed on CSI

Salam ...



   Adoi, kena tembak la plak si Justin Bieber nih ... ahakz! kepada yang ada menonton drama bersiri aksi ni, CSI : Las Vegas kat channel AXN sudah tentu korang tahu how the story is about ... dia memegang watak jahat kat sini! no wonderlah kena tembak! hahah ... 


2 comments:

tengkorakemas berkata...

baru keluar ye?hari tu aku baca kat paper mana ntah memang tau Justin nak pegang watak jahat..

dah lama tak tgk csi..=_=

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha'ah ... ada jugak ek kat surat khabar? haahaha ... biasalah tu ... keyrill pun jarang tonton tv dah sekarang nih ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...