Lady Gaga - Born This Way | New single

Salam ...


I'm on the right track, Baby I was born this way

   Hurm ... nampaknya si dia kembali lagi dengan single terbaru "Born This Way". dan "I'm on the right track, Baby I was born this way" pula menjadi trademark untuk singlenya nih. seperti yang korang tahu kan, lama menuggu untuk single terbarunya yang akan direleasekan. ahakz! kepada Lil' Monsters, keyrill tahu, korang jugak memang tak sabar nak menunggu video bagi single terbarunya, "Born This Way" yang mana akan di-relasekan esok, 13 Feb, sehari sebelum "Valentine Day"!! wow ... keyrill cuma dapat info aje! ahakz! anyway, jom enjoy music video (audio) untuk "Born This Way" nih ...


P/S : Am i "Born This Way"? ...

2 comments:

Mr. TN_SkY berkata...

hehe..sedap jugak lagunye kan? :-D.." Am i born this way" ?? em..:-D

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Mr. TN_SkY heheeheh ...kan? alah, nak tarik minat pembaca untuk komen "Am I Born This Way" tu ... ahakz! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...