Music on Demand | Ryan Star & Sick Puppies

Salam ...



   lama plak dah menghilang, hurm ... bnyaknya kerja kena buat ni, yang penting blog ni sentiasa ber-update, kan? daripada terus senyap dan silap2 kena ter-padam plak akaun blog ni! erk? jngan cakap mcam tu ... menjadi blogger ni, kena bnyak sabar k ... abaikan mereka yang sombong tu, yang penting kualiti blog kita, usah pedulikan orang lain ... isk3, x baik menceritakan aib org, heheheh ... okeylah, membebel plak! lagu yang pertama telah korang dengar tadi ialah daripada Ryan Star, kalau yang sentiasa search kepada lagu rock, lagu metal tu, x salah bagi korang untuk meminati lagu rock yang slow nih ... hurm, rock ker? entahlah, tak tahu nak pastikan rock ke tak ... hahhah! nak video lagu nih? klik link kat bawah ek ...





wow, boleh tahan jugak lagu yang satu ni, kan? hehehe ... kepada yang tahu pasal kedua-dua buah lagu yang keyrill share nih, boleh korang bagitau tak, is this song is latest? tak pasti plak ... ahakz! okeylah, harap korang enjoy dengan kedua-dua lagu di atas k ... kepada yang nak view video lagu ni, korang klik kat link di bawah k ...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...