nak main tag?

Salam ...


   hurm ... baru aje bangun tido! penat tol rasa badan nih, semalam kan, memang meriah sambutan "Chinese New Year" kat kawasan perumahn keyrill nih, nak pecah plak telinga nih dengar bunyi mercun! pergggh! macam kat kawasan peperangan plak dengar bunyinya! mercun bom tu, bro! so, pagi nih sesekali buka blog, erk? kena tag la plak! huuhuhu ... tag apa? ni ha ...



so, kepada yang kena tag tu, kanalah jawab soalan berikut :
(xde hadiah ker?)


Apakah blog kegemaran anda? (sertakan link sekali)
korang nak tahu blog kegemaran keyrill? klik sini!

Berapa lama anda berblogging?
x lama sangatlah, bulan mei tahun lepas!

Adakah Anda Seorang Yang Kakkoii? Kakkoii tu cool!
sudah semestinya, dengan sentiasa cool, semua masalah mungkin akan dapat diselesaikan! kita tak bersikap terburu-buru, cool aje! keyrill pun tertarik ngan orang yang cool nih! hahaha! (kantoi!)

Jika ditunaikan 1 hajat, apakah hajat anda?
isk3 ... yang ni keyrill suka! hahahah ... nak jadi seorang anak yang berjaya dengan cemerlangnya suatu hari nanti! so, kalau dah berjaya, bahkan iPhone4, iPad, rumah besar boleh kita beli, kan? so ... fikir2kanlah!


jeng ... jeng ... jeng ... !


4 Mangsa tag? 

permainan tag ni telah dianjurkan oleh, Kakkoii

12 comments:

Amir Izzat berkata...

haha...padah jak sia mok jadi kaya... haha.. cool? bagus..thanks..nanti ak buat tag ni kalau sempat.hehe

My CoLleCtIoN berkata...

ya terlalu menujuk kalau padan maok kaya....
so perlu cover2x ckit....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Amir Izzat hahaha ... sapa sik maok kaya? ok, bgus2... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@My CoLleCtIoN hahaha .. nak buat cover kan? dah terang2 nak kaya! :)

@pe@ce berkata...

hahahaa.... =)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@@pe@ce ktawa plak ... apa yang lawak?

kakkoii-me berkata...

Wah~ TAG kakkoii udah sampai Sarawak! Kakkoii! : )

zati embong berkata...

hihi..thanks jat follow kamu jugak.

kat kg ni jugak aman damai tenang permai.punyalah kan nak menggmbarkan xde dgr bunyi2 mercun pun O.o

Afzainizam berkata...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

biar kaya budi pekerti jangan miskin moral

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Afzainizam wah, seperti biasa, menarik ... hehehe! anyway, thnk you, bro! betul tu, keyrill sokong! nilai moral kena ada ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@zati embong welcome ... hehehe! thats not a big deal ... :)

bestlah kalau mcm tu, tp yang x bestnyer, x meriah! :P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@kakkoii-me heheheh ... kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...