Pocong Jumat Kliwon

Salam ...



   ha, korang dah tonton movie nih tak? keyrill baru aje balik dari menonton movie ni kat panggung tadi! hurm ... keyrill beri 3 bintang lah untuk movie nih! erk? sikit tol? yelah, menarik memanglah menarik, tapi jalan ceritanya entah apa? tak faham ... yang keyrill suka tentang movie nih, ianya mampu membuat orang terkejut! suka sangat2 dengar kaum wanita menjerit dalam panggung ... hahahahah! menjerit, ketawa semua di situ! okeylah, keyrill share sedikit screenshoot movie nih ...




yang di bawah ini plak part yang keyrill suka lah, pelakon lelaki sorang nih ... memang lawak habis adegan dia! kenapa keyrill katakan mcm tu, sebab, dialah yang sering kali menjadi mangsa si pocong nih, watak dia pun x boring ... pocong tu plak, asyik menggangu dia! hahaha ... nak kata dia watak utama tak jugaklah ... sebab semua menjadi mangsa! ahakz! jom tngok part gila2 dia nih ...






hahaha ... kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi and nak saksikan bagaimana dorang menghadapi pocong yang selalu menganggu hidup dorang, pergilah tonton kat pawagam ek! best jugaklah movie nih ... tapi satu yang keyrill nak share ngan korang yang blom tonton lagi movie nih, tiada seorang pun diantara mereka yang mati! hahaha ... okeylah, itu aje! tettttt! yang selainnya kat pawagam k ... jom saksikan trailernya plak!

2 comments:

Amir Izzat berkata...

best ke? cter ni ke ko tengok tadi? xbest ar.....hoho... xsyok. oit, sapa gik pergi??? hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Amir Izzat best jugaklah! hohohoh! blom tngok blom tau! ahakz ... aku, ayu, shuk, gereknya, akmal ya jak ... :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...