Telenovela : Marina

Salam ...

Sandra Echevarría bemutatkozhat a magyar nézőknek is

   Lama plak dah x menonton telenovela, rindu plak jadinya nak tngok drama bersiri seperti ini baik di TV2 juga TV3, tidak lupa juga NTV7 ... korang mesti pernah jugak menonton drama bersiri ni setiap tengahari & petang, kan? kepada yang peminat drama bersiri telenovela ini, memang tidak akan missed setiap episode alamatnya ... hahaha ... keyrill pun memang suka menonton drama telenovela ni, hampir semua yang rancangan drama bersiri telenovela ini disiarkan di televisyen Malaysia keyrill dah tonton! seperti, Marina, Belinda, Rosalinda, Por Ti, La Mujer En El Espejo, Montecristo, Tropico dan bnyak lagi ... memang feeling layan waktu petang! hehehe ..


tapi, masa ini, keyrill nak share mengenai telenovela "Marina" nih. korang dah tonton? kalau dah tu, memang tahulah penceritaannya bagaimana, kan? anyway, di sini sedikit info mngenai drama bersiri nih ... Telenovela Marina dijangka pada Oktober 16 2006 lagi debut di saluran Telemundo. 170 episode kesemuanya. Telenovela ini juga dinyatakan berakhir  menamatkan shooting, ini kerana masalah dadah Mauricio begitu jauh untuk seperti lulus yang akhirnya "Gitanas" bintang, telah digantikan oleh pelakon Manolo Cardona. "Marina" menawarkan prestasi yang terbaik Aylin Mujica. Telenovela ini memaparkan kisan kembar, Laura seorang yang baik, dan bersahabat baik dengan Marina, sementara musuh terbesar Marina adalah Veronica mereka bersama-sama bersaing untuk mendapatkan cinta Ricardo, seorang pemuda tampan. jom luangkan masa layan promo drama bersiri ni ...

6 comments:

aLya berkata...

da lama x tengok telenovela..dulu zaman mula glemer ngan rosalinda je tengok..hahaha

Eyka berkata...

dy memg hot la..eyka pon suke tgok muke dy..sgt comeyy~:) tapi eyka tak suke sgt tgok cite dy..lagi2 dy cakp malay bagai..xbesh! hahahaXD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@aLyasamlah kita ... suka tnton drama telenovela ... lagi2 part romantik dorang! hahahah ... gatai!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Eykaha'ah, lepas tukar kepada bhasa Malaysia, jadi pelik plak bunyinya ... suara pun tak sesuai dengan pelakon dalam tv! hehehe ...

tengkorakemas berkata...

ni telenovela sekarang ke?bukan dah lama ke?ke ulang semula?

dulu2 ada gak layan Rosalinda tu..ki3

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas xdlah, ni yang lama punya ... keyrill just nak mengenang kembali telenovela yng dah ditonton ... tapi memang bestlah .. layan Rosalinda rupanya ... heheheh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...