The Wanted - All Time Low | Music video

Salam ...



   erk? lama plak dah mendiamkan diri keyrill ni, nak sangat BW. tapi yelah, pelajar sekolah, mesti bnyak kerja rumah. nak tak nak, kena buat jugak, kan? lagipun, SPM tahun ni oi!! sedarlah, jngan lagi bermimpi dengan benda2 yang tidak keluar dalam exam! heheeh ... lawak tak buat ketawa! 

anyway, ni keyrill nak share dengan korang mengenai band nih, The Wanted. keyrill tak tahulah sama ada dorang ni band baru ke lama? ahakz! coz, keyrill tak berapa minat sangat dengan penyanyi band-band mcm ni, keyrill suka yang solo ... lainlah kalau lagu itu best! lagu yang dorang nyanyikan ni pun, boleh tahan jugaklah, just video aje yang kureng! ahakz! anyway, enjoy! 

4 comments:

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

ku izzati berkata...

singgah sini kembali ^^

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Afzainizam wah, ni yang keyrill suka nih ... hheheh, thnks for that! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ku izzati thnk you ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...