Backstreet Boys - Just Want You To Know

Salam ...


          

   nampaknya hari ini penyerahan Sijil Penilaian Malaysia berlangsung di sekolah keyrill. hurm ...masalahnya, today i'm absent! erk ... jadi tak dapatlah nak join amik gambar senior-senior tahun lepas. hukhukhuk ... apapun, semoga mendapat keputusan yang cemerlang lah ek ... kepada yang x mendapat keputusan yang baik tu, jangan risau ... gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya, kan? bekerja cari duit pun dah okey, yang penting pandai baca ABC sampai Z ... 


entah napa hari ni kepala ni boleh pusing dan pening jadinya. nasib baik tak pengsan kat bilik air pagi tadi time mandi bersiap-siap nak turun sekolah. haish! lepas tu, berdenyut-denyut plak ... nak tak nak, terpaksa batalkan niat nak turun sekolah hari ni ... esok plak, kena berdepan dengan guru kelas! tenang ajelah ... be cool! dia tak makan manusia pun, kan? hehehe ...


so, keyrill buang boring dengan meng-update plak lagu band yang memang dah lama dalam dunia hiburan nih, Backstreet Boys dengan lagu mereka Just Want You To Know. lagu lama yang sudah 7 tahun keyrill mencari! masa tu keyrill Darjah 5 lagi. erk? biar betul? yeap, betul ... bukan apa, keyrill dulu mana ada lappy or pc ... kalau nak tahu ada lagu baru pun dengan mendengar radio aje. so, baru sekarang dapat mendownloadnya ... hehehe ...



see that image? cuba teka keyrill download guna apa? laju tau kalau nak download musik, video dan sebagainya ... hhehehe ... korang cari sendiri, keyrill dah bagi clue ... dah dapat jugak lagu tu, x puas dengar! hehehe ... okeylah, jom nyanyi dengan keyrill sekali ... layan!




Lookin' at your picture from when we first met
You gave me a smile that I could never forget
And nothing I could do
Could protect me from you that night
Wrapped around your finger, always on my mind
The days would blend 'cause we stayed up all night
Yeah, you and I were, everything, everything to me.

Chorus:
I just want you to know
That I've been fighting to let you go
Some days I make it through
And then there's nights that never end
I wish that I could believe
That there's a day you'll come back to me
But still I have to say
I would do it all again
Just want you to know

All the doors are closing, I'm trying to move ahead
And deep inside I wish it's me instead
My dreams are empty from the day,
The day you slipped away

Chorus:
And I just want you to know
That I've been fighting to let you go (oh)
Some days I make it through
And then there's nights that never end
I wish that I could believe
That theres a day you'll come back to me
But still I have to say (yeah)
I would do it all again
Just want you to know

Bridge:
That since I lost you
I lost myself (ohhh)
No I can't fake it
There's no one else

Chorus:
So I just want you to know
That I've been fighting to let you go
Some days I make it through
And then there's nights that never end
I wish that I could believe
That there's a day you'll come back to me (back to me)
But still I have to say (I have to say)
I would do it all again (do it all again)

I just want you to know (cuz I've been fighting)
That I've been fighting to let you go (ohh)
Some days I make it through (and then there's)
And then there's nights that never end
I wish that I could believe (yeah)
That there's a day you'll come back to me (but still)
But still I have to say (I have to say)
I would do it all again
Just want you to know



4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

BSB...sis suka kumpulan ni!

tengkorakemas berkata...

ala..tau..real player download..hehe

amacam?betul tak?more than that pun TE boleh teka, semua jawapan datang dari shape of my heart, kalau keyrill nak bagi soalan lagi silakan, show me the meaning of being lonely, buat TE rasa incomplete

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) samalah kita kak Liza ... dari kecik minat lagu dorang ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas adoi ... cantik komen tu ... heheheh ... fham sngat maksudnya! hahahahahah ... nantilah soal bnyak lagi k! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...