The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Salam ...



   lama dah menghilang ni, hurm ... baru aje sampai semalam kat Kuching. penat rasa badan nih, duduk dalam bas lebih kurang 6 jam, haiyo sakit kepala mau tido! boing dalam bas, online fb jap lepas tu baru buka youtube tngok video ... kurang sikit rasa mengantuk tu. lepas sampai, masuk aje bilik, terus lontar beg dan tidur. hehehe ... bangun pukul 5 petang barulah dapat online. belek2 fb, blog ngan twitter jap, lepas tu barulah tonton Saw 3D. erk? ini topik entry ker? okeylah, xmo membebel bnyak ... 


ni keyrill bukak youtube tadi, then tngok kat youtube home lagu The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough plak dah direleasekan music videonya ... macam mana lagunya? okey ker? hurm ... keyrill xboleh nak kata apa, bukan apa ... dah tngah boring, lagi boring lepas dengar lagu dorang yang latest nih. erk? nak tahu? meh keyrill bagi korang lihat video dan dengar baik2 musiknya ... kot2 nya dibuat di Jepun video nih. lantaklah, kan?

2 comments:

tengkorakemas berkata...

tak pernah dengar lagi lagu ni,

fuh, keyrill online dalam bas?mesti hp canggih ni :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas kalau macam tu, pernahkan ... heheh ... ha'ah, xdelah canggih, buka guna opera mini aje ... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...