Britney Spears on Glee Season 2

Salam ...



   we're back to Glee! drama comedy yang begitu diminati ramai ... so, no wonder kalau sesebuah drama English diminati ramai, artis undangan akan turut berlakon sama untuk menaikkan lagi dan menarik minat penonton untuk menonton drama tersebut. lagipun, ianya untuk menghilangkan rasa bosan dikalangan penonton dan sekali gus merasa tidak menyangka bahawa artis yang mereka minati berlakon drama, kan? begitu jugak dengan si Britney nih ... Legend plak tu, hehehe ... okaylah, jom layan video lakonan Britney sat ...


no wonder keyrill juga peminat dia dari dulu lagi ... hurm, kita ni bila plak dpt jumpa superstar macam ni, kan? berangan ajelah ... sedikit yang keyrill tahu, dia merupakan cheerleader yang baru ... hurm, kalau nak tngok macam mana dia mendidik anak-anak muridnya, jngan lupa saksikan di, Star World setiap selasa 8.55 pm. tidak ketinggalan jugak, John Stamos ngan Charice, International pop star! see ... selebriti yang memang diminati ramai, kan? nak pengsan ...



2 comments:

Hans (asaktor) berkata...

skrg dh episode 17 da...
kt star world tu lmbt huhu~~
tp episode britney spears ni best..hehe~~

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hans (asaktor) macam tu ek? kalau begitu, jom layan Fox! hheehhe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...