Jennifer Lopez - On The Floor ft Pitbull | Premiere

Salam ...


   
    sebut aje Jennifer Lopez a.k.a J.lo, ramai yang kenal, kan? Apa taknya, dia kan pernah menjadi buah hati Ben Affleck sewaktu ketika dahulu, yang mana merupakan jejaka kacak dan hensem tu! bnyak peminat plak tu ... hehehe ... isk! apa plak keyrill ni, x baik menceritakan aib orang. sorry, keyrill share apa yang keyrill tahu aje k. kepada yang sentiasa menonton AI (American Idol Season 10), korang mestilah kenal dia ni, kan? suka tngok dia kat AI nih, nampak sangat dia baik! heheheh ...


kali ini dia kembali dengan single terbarunya, "On the Floor" bergandingan dengan Pitbull setelah lama tidak mengeluarkan album. Tapi, rasanya macam pernah aje dengar lagu ni, kan? memang pun! cuma diberi nafas baru ... apapun, keyrill memang enjoy mendengarnya! hope you too ... so, jom layan music video dorang!


semalam kan, dah lewat sangat nak online sebab ulangkaji untuk exam harini. maklumlah kan ... jam pulak memang dah menunjukkan pukul 12.30. so, memandangkan keyrill blom ada lagi mp3 lagu ni, apalagi, download teruslah! cari kat 4shared. hahahh ... just 5 minit aje mendownloadnya! erk? yeker? caranya, rahsia k ... lalalalala ...

6 comments:

EJA berkata...

oh minat celebrty ekk anyways thanks dtg my follow jgn lupa follow Diariku

saya sudah follow kamu

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@EJA yeap, minat sangat ... heheh ... alright, dah follow awak ...

tengkorakemas berkata...

lagunya..mcm pernah aku dgr..lagu apa ye?

p/s:keyrill, check kat link zodiak tu, mana2 watak star wars yg sama zodiak dgn keyrill, itulah yg keyrill cerita, (kalau nak cerita dalam entrila)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha, kan? samalah kita, bro TE ... alright, bro ... thnks ..

Dye Yankiwan berkata...

hehehehehe...cun bro!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Dye Yankiwan thnk you ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...