Jom tergah 2 blogger ini!

Salam ...



   keyrill bukan nak buat kontes or apa, keyrill just nak share  dengan korang dua buah blog nih yang sememangnya menarik dan dorang juga kreatif. hurm ... agak2nya korang kenal tak siapa pemilik header di atas tu? "Risk Your Life" dan descriptions dia pula menarik ... "Goodbye is only one word with 7 letters, but that word can hurt more than you could ever possibly imagine ..." wow! kepada korang yang tak tahu lagi blog dia tentang apa, blog dia ni hanyalah untuk cerpen a.k.a novel jugak. wow! xde satupun entry dia mengenai isu-isu semasa, just story! jomtergah blog dia .. apa yang korang perlu lakukan adalah klik mouse kanan dan klik pada "open link in new tab" ...




yang ni plak, my favourite! hehehe ... yeker? inilah dia, shabat blogger kita yang tegar! dia memang lama sudah berjinak dalam dunia blogging ni, keyrill sendiri entah sejak tahun bila dia berblogging. kepada yang kenal pemilik header ni dengan nama "Tengkorakemas", rajin2lah dtg blog dia ek! bnyak jugak tips2 yang dia share! yang korang perlu tahu, dia peminat setia MU, jatuh bangun MU dia tetap dengan minat dia ... hehehe ... lagi satu, dia pengkomen terbaiklah! sumpah, dia memang rajin tinggalkan jejak dia kat blog kawan2 dia ... tulah pasal blogger2 lain senang nak komen kat blog dia ... hehehh! :P




Jom kita terjah mereka!!!

P/S : dah xde kerja lagi dah! tapi berguna jugak, kan? ahakz!

8 comments:

tengkorakemas berkata...

er..thanks keyrill..:)
tag keyrill pun belum berjawab lagi..
tentang tips tu..er takde kot hehe banyak rojak je :D

well..MU kalah lagi di tempat lawan..aku harap next match vs Bolton di Old Trafford MU belasah gila2 punya..

husna nabila berkata...

heheheh.. terjah juge lah ke blog saye tau..
dari blogger malaya ni!!1
heheheh

fromoldtown.blogspot.com

sy folo
folo me back

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh aku mmg pernah singgah pun kat sini mmg blog diorang otai-otai powerr beb

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas welcome, bro! hehehe ... it's okaylah, bro ... :)

nak buat macam mana, kan? :) bersabar ajelah ek!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@husna nabila okey, thnks .. dah follow dah ... ahakz! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Afzainizam yeap, betul tu ... heheh ... :)

Ernie Shahira berkata...

Hello bro...
Foollow lh blog nie...
http://shahiralove4ever.blogspot.com/

Ernie Shahira berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem
Follow lh sya punya plak...
hehe..
i follow u.. u follow i punya..

http://shahiralove4ever.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...