Lady Gaga - Born This Way Music Video | Premiere

Salam ...



   I'm on the right track, baby I was born this way

   yeay! kini dah mula kecoh dunia youtube selepas single terbaru Lady Gaga nih yang sudahpun melengkapi music videonya ... hurm, korang mestilah tahu konsep video dia tu macam mana? memang seksi, lucah dan tidak sesuai untuk tontonan kaum Islam ... kalau boleh dengar lagu aje ... kepada yang belum tahu lagi, keyrill ni non-muslim, so ... keyrill tngoklah video dia nih macam mana ... memang dah agak dah, unsur2 satan x boleh blah dari dia punya music video ... haiya! keyrill cuma fokus kepada koreografi dia aje ... sebab setakat ni, music video "Telephone" yang lebih menonjolkan dan nampak menarik ... "Alejandro" punya koreografi pun tidak kurangnya jugak ... 

2 comments:

tengkorakemas berkata...

haiya...kita samalah keyrill suka koreografi je..video barat memang tak boleh lari seksi ni..

aku ada muzik video buat tahun 2006..tapi segan nak publish..hehe blogger lain ada vlog aku ada muzik video keh3..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas yeah, that's right, bro ... kalau video seksi tu, lantak dorglah ...

lagu apa ek? xde salahnya pun kalau nak publish ... share2 lah ... aku xde vlog pun ... ahakz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...