Lady Gaga surprised her fan on radio!

Salam ...




    Bayangkan, awalnya korang ingin mencipta sesuatu yang lain daripada lain ... misalnya, ingin menjadi seorang yang dikenali ramai dan dapat berbangga dengan kejayaan itu. memang tidak akan menyangka sekiranya sebuah impian itu menjadi kenyataan! seperti yang gadis berumur hanya 10 tahun ini lakukan ... wow! dia kini begitu popular kat youtube dengan mempersembahkan single terbaru Lady Gaga, "Born This Way Cover" dan kini namanya sudahpun dikenali ramai sehinggakan Lady Gaga sendiri kagum dengan kejayaan gadis ini ... hurm ... bestnyer, kan? ahakz! apatah lagi ketika bercakap dengan Lady Gaga melalui radio, Lady Gaga ingin share pentas untuk berduet dengan gadis ini, Maria Aragon ...

5 comments:

Shamsuddin Amin berkata...

brtuahnye budk ni...^^

Pezol Stylez berkata...

yup....youtube sensation....mcm charice pempengco jgk la dpt kejutan dari celine dion...filipino talent

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Shamsuddin Amin yeap, rasa jeles la plak! hahaha ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Pezol Stylez mereka yang asalnya dari filipino bnyak yang berbakat, kan? best suara dorang ... :)

Mr Daha berkata...

Wow... its very inspiring to see this video.. she's very lucky to have lady gaga to duet with her. Well, she's very talented, no wonder gaga wants her. Best of luck for Maria k. She's gonna be a great singer one day. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...