Rango | Movie Preview

Salam ...



   sementara cuti masih tinggal sehari lagi, hurm ... nak plan apa agaknya ek? esok ahad, isnin dah masuk sekolah lagi ... gosh! lepas tu isnin balik pukul 2.50 petang! lagi2 gosh! hurm ... kepada korang, jangan mengeluh macam keyrill ek! usahakan apa yang ada selagi termampu. hasilnya nanti, kita sendiri yang berpuas hati dengan kejayaan kita, kan? anyway, ni keyrill nak luangkan masa cuti dengan kengkawan lagi ... katner? kat The Spring Mall, Kuching ... mesti pergi MBO Cinemax punya ... ahakz! 

kawan keyrill ni ajak tonton movie Rango, dia yang belanja sapa tak nak, kan? ... keyrill dah tonton trailer ni semalam, best jugaklah ... so, fikir2 balik, x rugi kalau beli tiket RM15 tu, kan? lepas tu, mesej kawan2 lain untuk join sekali tonton movie ... apalagi, semua kata ON! heheeh ... okeylah, jom layan trailer movie Rango ni, lakonan Johnny Depp. 


4 comments:

Darkbatman berkata...

cite ne boring gile.kehkehkeh
wpun ade lawak best tp jalan cite cam bsn sgt la bro.. jenuh nk tgu abis... kehkehkeh

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Darkbatman erk? macam tu ek? nanti nak tukar plan lah ... hehheh ... cari movie yang lain! :)

A'IM berkata...

pergh sokong dark..tak best..nasib baik tengok download jer

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@A'IM macam tu ek? okey okey, dah dapat citer baru, Big Mommas: Like Father, Like Son.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...