Sucker Punch Movie Screening Mac 2011

Salam ... 


              

   kini semakin hampir tarikh 24 Mac 2011 untuk screening movie "Sucker Punch" di pawagam ... Memang confirm penuh panggung lepas ni! nak jugaklah ajak 'gf' tngok sama-sama. dia mesti suka punya ... watak utama perempuan, bertambah lah lagak hebat dia nanti! hahahah ... isk! melencong sudah ... okeylah, memandangkan kat Kuching sekarang dah ada 3 pawagam, so i think Lotus Five Star (LFS) is better! the new one ... bukan sahaja 3D, murah dan jelas plak tu ...

sedikit komen mengenai movie ni, it's 3D ... korang pun tahu kan 3D tu macam mana? many action editing from computers and games! so, no wonderlah dorang tayangkan dalam 3D. tapi, kebnyakkan 3D movie ni best2 dan bnyak aksi ... itu untuk menghilangkan boring penonton. and selebriti yang diminati dan dikenali ramai juga menjayakan movie ni dengan turut serta berlakon sebagai watak utama ... siapa tak kenal Vanessa Hudgen, kan? heheh ...   nak beri bintang pun tak tahu lah sebab belom tonton lagi, kan? anyway, jom gegarkan panggung 23,24 dan 25 Mac 2011 ni ...


About this movie :
About a little girl who is trying to hide from the pain caused by her evil stepfather and lobotomy. She ends up in a mental institution and while there she starts to imagine an alternative reality. She plans to escape from that imaginary world but to do that she needs 
to steal five objects before she is caught by a vile man. The story is set in the 1950's.



6 comments:

kyoo reza berkata...

mcm best!!mo tgk!!..hu3

tengkorakemas berkata...

Lotus Five Star?itulah wayang baru kat tempat aku ni..oh terkenal juga ye

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@kyoo reza alrifgt! jumpa kat MBO ... hahahah ... :P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha'ah ... keyrill tahu kat sana ada, keyrill baru je habis search untuk cinema yang ada di Malaysia nih ... hheheh ...

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem fuh, tugasan khas ke tu?hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas boleh dikatakan macam tulah ... untuk yang memang minat ngan movie ajelah ... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...