World Invasion : Battle Los Angeles | Movie Preview

Salam ...



   best nih, semalam kawan keyrill ajak tonton movie ... keyrill on jer, dia kata dia belanja, sapa tak nak? hehehe ... just bayar for popcorn ngan pepsi aje, tiket? urusan dia. kitaorang pergi dalam pukul 8.45 p.m macam tu then ingatkan nak pergi The Spring Mall, Kuching ... tukar plan so pergi Lotus Five Star Cinema, Riverside Majestic. tak sangka plak ada panggung kat situ. hurm ... 3D plak tu! so, setakat nih yang keyrill tahu ada 3 panggung kat Kuching nih. nice ... 

ingatkan x best citer World Invasion : Battle Los Angeles ni, so tak rugilah luangkan masa 1 jam 56 minit dalam bilik panggung tu. citer ni mengenai askar marin yang bertempur dengan entah makhluk apa, aliens kot? lantaklah ... jadi, mereka terpaksa berhadapan dengan musuh yang begitu hebat dengan weapon2 yang tidak dimiliki manusia yang hanya menggunakan senapang, pistol, snipper, machine gun and whatever! cuma kelemahan alien ini adalah, mereka dikawal! selanjutnya, saksikan sendiri ek .. 3 star for this movie, hehehe ... jangan lupa, kepada peminat ne-yo, he's in this movie! so, apa tunggu lagi?

6 comments:

tengkorakemas berkata...

hehe ne yo?ai dia jadi askarla?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha'ah, ne-yo ... bingo! dia jadi askar dalam movie nih! hehhe ... Bro TE pergilah tonton!

Darkbatman berkata...

best ker cite ne?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Darkbatman best jugaklah, tulah pasal keyrill beri 3 star untuk movie nih ... :)

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem hehe dia nampak alien/raksasa tu..ada tak dia nyanyi sambil menari...

"beautiful monster" XD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas hahaha ... keluar tajuk dah citer tu nanti... hahahhah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...