Britney Spears - Till The World Ends

Salam ...



   Memandangkan hujung bulan April sudahpun semakin hampir dan Keyrill pulak semakin jarang meng-update blog Keyrill yang tak seberapa nih ... idea pun dah semakin berkurangan. so, nak tak nak ... terpaksa jugak update lagi pasal Britney Spears nih. kali ini dia muncul dengan single keduanya selepas Hold It Againts Me. Till The World Ends pula masih mendapat sambutan kat youtube walaupun sudah berminggu-minggu kan? seperti biasa kalau korang baca komen yang dorang postkan kat situ, mesti ada aje duk mengutuk Lady Gaga and whatever ... macam ni ke manusia bertamadun? isk3 ... lu pikirlah sendiri!



2 comments:

tengkorakemas berkata...

belum sempat ku tanya dah keluar post ni haha

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas hahaha ... nasib baik sempat post! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...