Glee performing original song for Regionals

Salam ...



    kepada peminat Glee, memang tidak ketinggalan untuk menonton setiap episode drama bersiri ni. dari yang kita tahu juga, dorang mempersembahkan salah satu lagu yang sememangnya sudah kita dengar dari old school song sehingga ke latest song, kan? tapi bagaimana sekiranya dorang mencari kelainan di musim yang terbaru ni dengan mempersembahkan lagu dorang sendiri untuk Regionals Performance?! ha, bagaimana lagu dorang tu kalau dipersembahkan semasa battle terakhir dorang di regionals? mendapat sambutan tak? 




so, cool right? di musim ini juga, bnyak kisah yang dorang lalui bersama. sebagai contoh, Kurt berpindah ke kumpulan The Warblers, bagaimana kehidupan dia setelah menyertai kumpulan itu? Finn, Rachel dan Quinn pula dalam kisah percintaan yang tak sudah. what about the others? setelah gagal memenangi mana-mana tempat di musim pertama, adakah kali ini dorang akan memenangi dan menduduki tempat teratas semasa Regionals? saksikan sendiri di Fox, okey? hehehe ...


Glee - Regionals "Get It Right" Performance


Glee - Regionals "Loser Like Me" Performance



2 comments:

tengkorakemas berkata...

sorry Keyrill, off topic, so excited right now after sensational comeback for United,

we won awat match last night!!

please come read my entry to give your support! :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas sori, bro TE ... reply to komen ngan post komen ada problem ... tulah x dpt nak reply komen ko ... anyway, sekarang dah ok ... so, about that match! i like .... congrats tu MU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...