Glee Season 2 : Wind - Regionals Episodes

Salam ...



   we're back again with Glee! kat channel Fox nampaknya sudah semakin mencapai ke kemuncak pula cerita Glee nih ... keyrill pula semakin syok dengan lagu dorang dalam kelas, siap nyanyi dan tulis lirik lagi. haiyo! sampaikan lirik kena ambil cikgu sekali ... sabor jelah! hahaha ... korang dah tngok tak episode dorang time regionals kat FOX? well, it's okay, jom keyrill share dengan korang apa yang berlaku di episode nih ... 


that is it! so how? nampaknya DVD untuk Glee Season 2 pula sudah lama ditunggu oleh keyrill ... hahaha! know what, sekarang dah tergilakan Glee plak, dulu tergilakan dengan si Gaga, kan? hehehe ... sekarang pun masih jugaklah, tapi kurang sikit. kalau single terbaru dia nanti keluar lagi, mulalah tergilakan lagi ... but now, just Glee! 

4 comments:

GiveAsh berkata...

aku layan je glee..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@GiveAsh samalah kita ... :)

mie berkata...

memang layan

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@mie bnyak gak yang layan citer ni ek? hahaha ,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...