Hawaii Five-0

Salam ...



   yes! berupdate lagi ... hehe . yelah kan, daripada blog ini terus tak berupdate, nasib baik dapat jugak idea nak update pasal apa. so now, Hawaii Five-0 tv series pulak menjadi tumpuan keyrill. memang minat dengan tv series satu nih. dengar-dengar, rupanya ada jugak drama bersiri ini versi 60an. huhuu ... nak tngok? Klik Sini! kepada korang yang suka menonton drama bersiri seperti CSI, 24 dan banyak lagi, jngan lupa dengan drama bersiri Hawaii Five-0 ni ek? ahakz ... okeylah, kalau nak tngok dorang 'behind the scenes', Klik Sini k! watak-watak utama yang sememangnya dikenali dan diminati ramai plak yang berlakon dalam drama bersiri ini seperti, Alex O'Loughlin, Scott Caan dan ramai lagi. hehe ... jom lihat intro drama bersiri ni ... jangan lupa saksikan kat AXN, setiap Isnin 10P.M. selanjutnya ... Hawaii Five-0




2 comments:

riffzam berkata...

hawaii five-o!haha.fav aku skrg ni.hehe.erm.aku tgk yg versi lama & baru. :)

tengkorakemas berkata...

leverage season 3 dah habis huhu sekarang menanti house 7, hawaii five o ni best gak, dulu mak aku tengok masa muda haha

paling jadi trademark adalah lagu openingnya, best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...