Jessie J - Price Tag ft B.o.B.

Salam ... 



   sorrylah, ingatkan tak best lagu ni ketika mula direleasekan pada januari 25/2011. so, keyrill memang tak pandang langsung pun lagu ni, apatah lagu kalau disiarkan kat mana2 corong radio, memang akan tukar stesen or channel lain. hehehe ... sekalikan waktu kat sekolah ... this time barulah keyrill sedar bertapa lagu ini best. ada kawan satu sekolah keyrill ni memainkan mp3 lagu ini ... nak suruh dia tukar lagu lain, aku pun kaku untuk bagitau dia ... nak tak nak terpaksa jugak dengar. last2, aku pun nyanyi sama ... coz, lepas dengar cam best ajekan! hahahah ... begitulah kisahnya ...


sekarang, berkali-kali pulak aku menekan butang repeat track sebab nak sangat dengar lagu ni. ksian pulak kan ... macam tulah kita manusia, don't judge a book by it's cover, right? nampak x best tapi kita tak tahu apa yang ada di dalamnya ... anyway, keyrill enjoy dengar lagu ni. nak nyanyi? klik sini untuk lirik ...

5 comments:

tengkorakemas berkata...

oho aku dah tengok videonya, nampka menarik juga, jessie j ni mcm style ganas je

keyrill, tau tak man u menang?

boleh ke jadi defend ni.. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas bgus3 ... hehehe ... ganas ek si jessie nih? tak tau lah plak ... kalau bro TE x bgitau macam mana nak tahu ... hehehe ...

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem

ehe ko dah baca kan entri tu, no 3 tu patrice evra, yg jadi defend sebelah kiri. left back,

tentang battle l.a aku dah tengok, nice juga kalau yg minat perang, dan ada juga yg aku terharu..konsep jenis flashback

syairahmohdanuar berkata...

tak suka tak suka lama lama jadi suka.hekk :D

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. berkata...

lagu ni memang sweet je dengar..ringan dan mudah je..
salam kenalan dari BLOG KITA fb page..
semoga perkenalan ini akan berterusan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...