Lady Gaga - Judas (Audio)

Salam ...



   setelah kemunculan lagu Born This Way, kini dia kembali pula dengan lagu terbarunya iaitu Judas! adoiyai ... entah apa plak dah, semakin pelik dan semakin menjadi plak si Gaga nih. apa2pun, suka plak dengar lagu dia yang terbaru nih ... apatah lagi part dia sebut, 'Eww!' ... hahaha ... kepada korang yang memang peminat Lady Gaga nih, jngan ketinggalan untuk menantikan music video dia yang terbaru nih, Judas. tapi kepada yang beragama Islam, memang tidak digalakkanlah untuk menonton ... bukan keyrill tak suruh, korang sendiri tahukan music video selebriti terkenal ni macam mana ... tapi, keyrill just suka part koreografi aje kalau menonton mana-mana music video lagu english!                                          




6 comments:

Rozuan Ismail berkata...

makin lama makin truk lah dia ni

Khuzrin Kamarudin berkata...

judas...? gggrrr...

tengkorakemas berkata...

ok dah jarang tengok video, ni pun dah limit broadband, sekejap je..ish aku nak bola je penting sekarang keh3

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Rozuan Ismail yeap, dah memang prinsip dia ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Khuzrin Kamarudin ha'ah ... kalau buat lagu lain kan okey lagi ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas yelah, kan ... keyrill faham ... tapi kan Bro TE guna hp canggih update blog... heheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...