Priest Movie release 15 May 2011

Salam ...


   Priest 3D kini menanti untuk ditayangkan di pawagam plak. kepada korang yang nak tahu bagaimana sekumpulan orang Kristian menentang iblis2 dalam movie, jngan lepaskan peluang untuk menonton movie ni k. Keyrill baru aje habis menonton trailernya tadi, fuhhh ... memang bestlah. tapi tak tahu lagi lah kan best ke tak ... coz hanya tonton trailer aje. apa2pun, kita tunggu dan nantikan 15 May 2011 nih ... jngan lupa penuhi panggung yang ada di Malaysia ni. Keyrill lama dah tak pergi wayang ... huhuhuh ...
                                                                                                                                    


2 comments:

syairahmohdanuar berkata...

macam best je cite nie.wahh!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@syairahmohdanuar yeap, x sabar tunggu 15 May nih ... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...