Scream 4 Movie Preview

Salam ...



    seminggu dari sekarang, movie Scream 4 pula akan ditayangkan di panggung wayang Malaysia. hurm ... awalnya, memang Keyrill tak sangka ada jugak citer Scream 4, kan? ala ... xkan korang lupa kot ngan citer pembunuh bertopeng dengan storyline yang sentiasa ada dalam Scream sehinggalah Scream yang ke-4 ni iaitu, "What is your favourite scary movie?" dari movie yang pertama lagi jalan ceritanya tetap sama cuma cara pembunuhan sahaja yang membezakan jalan penceritaannya. 

kalau yang ke-4 nih, dari yang Keyrill tahulah, setelah sepuluh tahun berlalu ... Sidney Prescott kini kembali lagi dengan penulisannya dan tidak disangkakan dia dikunjungi 'Ghostface Killer' yang mana masih tidak berhenti dengan misinya untuk membunuh orang yang tidak bersalah. seperti yang korang tahu, permulaan citer ni bermula dengan panggilan telefon dan menanyakan soalan mengenai 'favourite scary movie' ... bagaimana mereka yang menjadi mangsa di Scream 4 ini menyelamatkan diri dari menjadi mangsa pembunuhan? tunggu sampai 15 April ini ek ... apa2pun, jom tonton trailernya.



9 comments:

Keri Henry berkata...

sedap cite nih....

tengkorakemas berkata...

keyrill, aku dah beli battle:l.a, hehe maok tengok kelak

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Keri Henry belum tonton lagilah, bro ... hehehe ... tapi bleh tahan gaklah, kan!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas blom nangga movie ya paduhal ... hehehe ... it's okay, mun dah nangga mdah k camney citanya ... :)

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem kinek tok lum nangga lagik, kamek nangga knight and day dengan the resident dolok, kelak kamek madah :)

syairahmohdanuar berkata...

cambest!! :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas oh, cta knight and day ... best cta ya ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas oh, cta knight and day ... best cta ya ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@syairahmohdanuar yeap, memang best pun. ... hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...