The Adventures of : "Paul" the Alien

Salam ...



Kita memang mempunyai bnyak kawan2 kat fb, blogger, twitter dan sebagainya ...
tapi ... pernah tak korang bayangkan apabila tanpa diduga korang bersahabat dengan
yang bukan manusia? Apa yang akan korang lakukan?

   May ini, pawagam akan dipanaskan pulak dengan movie Paul si Alien nih. Memang dah dapat dibayangkan aroma popcorn yang menunggu di kaunter makanan untuk dibeli pada 12 May 2011 nih! hehehe ... keyrill nak jugak tonton movie Paul nih, nampak macam best aje, kan? Sesuai untuk tontonan budak2 ...yang tua2 pun apa salahnya, kan?

About Paul : 
Simon Pegg dan Nick Frost digabungkan untuk perjalanan komedi Paul sebagai dua Geeks sci-fi ziarah yang mana membawa mereka ke daerah pedalaman UFO Amerika. Sementara di sana, dengan tidak diduga dipertemukan pulak dengan orang asing yang membawa mereka pada perjalanan gila yang menukar alam semesta mereka selamanya. Selama 60 yang tahun lalu, alien bernama Paul telah bersembunyi di sebuah pangkalan tentera. Ketika Paul mendapati yang dia akan ditawan,  Paul memutuskan untuk melarikan diri dari tanah dan hop dengan keluar dari kenderaan sebuah menyewa yang mengandungi Earthlings Graeme Willy (Pegg) dan Clive Gollings (Frost). Mereka menjadi buruan  dan dikejar oleh agen-agen persekutuan. Bagaimana mereka melindungi Paul? Sama2lah kita nantikan 12 May nih k ... Paul diarahkan oleh Greg Mottola Superbad, dari sebuah cerita oleh Pegg & Frost. Memperkenalkan jugak Jason Bateman, Kristian Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner dan Sigourney Weaver



7 comments:

tengkorakemas berkata...

dah keluar dah dvdnya..tapi gambar tak lawa..

-lanun cawangan semenanjung melaporkan hehe

Fyzal berkata...

ahhh.. nak kena tgk ni..cam best jer.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas maksud bro TE apa ek? huhuhu ... kurang faham ...bro cakap pasal entry ni ker?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Fyzal hehehe ... jom tonton 12 May nih!

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem yup keyrill, sebagai ketua lanun cetak rompak, dvd paul ni dah keluar, tapi gambar belum high definition lagi xD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas oh, paduhal ... ingatkan apa ... hehehhe ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas oh, paduhal ... ingatkan apa ... hehehhe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...