Bruno Mars "The Lazy Song"

Salam ...



Youtube  |  Facebook  |  Twitter  

   Yeay! dah dapat update blog lagi dah ... hehehe. okeyh, kepada yang memang layan sangat2 Hitz.fm tu, korang mesti selalu dengar kan single terbaru dari Bruno Mars nih, "The Lazy Song". hehehe ... apa yang bestnyer mengenai music video nih? best sebab lagu dia ala2 raggae dan sedap telinga mendengarnya. kedua, video klipnya plak boleh tahan dengan monyet2 yang memang dikatakan memang berbakat dengan koreografi dorang kat lagu nih. ketiga, tempat rakamannya plak cuma satu aje, maybe ini bilik tidur Bruno Mars kot? hahahaha ... anyway, memang layan jugaklah lagu nih ... jom tonton si monyet-monyet generasi baru nih!



1 comments:

Princess-viZhytRia berkata...

Hi, thanks for following. I already follow u back :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...