Fast Five

Salam ...


             

   dulu kan ... dari movie Fast & Furious yang pertama diterbitkan, korang perasan tak kereta dorang biasa aje kelajuannya ... sekarang dalam movie yang kelima nih, dorang dah expert dengan kerja-kerja membaiki kereta untuk memastikan doranglah juara dalam mana-mana perlumbaan. hehehe ... apa2pun, walaupun scene perlumbaan dorang cuma sedikit dalam movie nih, aksi yang bnyak memang bestlah ... kepada yang belum lagi menonton movie nih kat panggung, jngan ketinggaln untuk menyaksikannya ok ... 4.5 star for this movie ... 



2 comments:

amir aizat berkata...

nk tgk!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@amir aizat kena tonton ... memang x rugi tau ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...