Final Destination 5

Salam ...



Tanpa korang pinta, korang melihat  
peristiwa buruk akan berlaku! Apa yang akan korang lakukan?

   Semakin hebat dan ngeri pulak movie Final Destination nih, kan? Semakin kreatif dorang mereka movie sebegini. hehehe ... Entahlah, dengar2 movie nih release 12 August 2011. Sama-samalah kita tunggukan k. Betul ke tak? Tapi, dari trailer yang Keyrill tonton sebentar tadi memang benar dan belum ada mana2 movie mempunyai part dalam trailer nih. So, i guess trailer nih memang Final Destination yang ke-lima lah (memang pun)... 

Sedikit info yang Keyrill dapat tahu mengenai movie Final Destination 5 nih, seperti Final Destination yang pertama sampai yang keempat, jalan ceritanya sama cuma kemalangan di awal cerita dan bagaimana mereka boleh terbunuh. And, dalam movie nih ... Kemalangan pertama berlaku di jambatan plak. Di sini, sekumpulan remaja belajar untuk mengatasi kematian yang akan dorang lalui dan akan berlaku bila-bila tanpa diduga. Tapi memang ngeri lah kan cara2 kematian dorang. Mereka sepatutnya mati dalam kejadian jambatan runtuh tetapi mereka lari dari kematian dorang. So, dapatkah mereka mengatasi kematian apabila masanya tiba? okeylah, tak nak becakap panjang. Masa untuk menonton plak!



5 comments:

Keri Henry berkata...

power2!!!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Keri Henry mesti tonton nih, kan? hehehe ...

tengkorakemas berkata...

cuba check siapa producernya? kalau jerry buckeimer memang pakar jalan cerita mcm ni..tapi tak taula..

sebenarnya ingat mati tu bagus..takut mati tu yg tak bagus

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas sampai mcam tu ek? hurm .. x pasti la plak!

cik mot berkata...

dah lama xtgk citer ni.. ngeri~ err~ kalau mot tgk mst pejam mata even citer ni bukn citer hantu.. err~ ehehe =.=' jom tgk blog mot.. bydaway mot dh follow anda dan jgn lupe join giveaway mot yg petama.. hehe jom join.. thx for ur support :) http://cikmotmel.blogspot.com/2011/08/1-giveaway-kecik-love-and-you.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...