Fright Night August 2011

Salam ...

    
    Ni ha movie Fright Night yang entah bila plak tarikh release nya. heheh ... Maybe bulan Ogos ni kot? Malas plak nak search. hurm, dengar2 movie nih diubah dari movie klasik yang dulu jugak dengan tajuk yang sama, Fight Night. Keyrill tngok trailer movie dia macam best je, so nak jugaklah update. heheh ... kali ini bagaimana pulak jalan ceritanya? Jom baca ... Charlie Brewster (Anton Yelchin) merupakan pelajar sekolah menengah dan dia bertemu dengan jirannya Jerry (Colin Farrell). Charlie pada awalnya tidak mempercayai bahawa Jerry adalah seorang vampire kerana dilihatnya, Jerry seorang lelaki yang hebat. Dan suatu malam, untuk membuktikan kata2 sahabatnya, Charlie mendapati Jerry keluar rumah dan Charlie cuba mencari kebenaran dengan menceroboh masuk rumah Jerry. What's gonna happen next? Sama2lah kita tunggu ek ... hehehe ... 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...