Lady Gaga "Born This Way" killing tracks!

Salam ...


              

   Wow, nampaknya dah selesai Keyrill mendengar kesemua lagu yang terdapat di dalam album Lady Gaga "Born This Way" ni semalam. Dan sekarang nih, my job is to menghafal lagunya plak! hehehe ... so, that's gonna need time! Memang happy sangat2 sebab dah dengar kesemua, kan? Dah namanya peminat! huhuhu ... itulah tugas kita sebagai peminat, kan? Well, this time Keyrill nak share dengan korang kesemua tracks yang terdapat dalam album "Born This Way" ni. Memang killing habislah lagu yang tersenarai. Apa2pun, selamat jugak Keyrill download semuanya semalam! opppss! Diam diam ... hehehe. Jom!


Lady Gaga - Judas



Lady Gaga - The Edge Of Glory



Lady Gaga - Hair



Lady Gaga - Marry The Night



Lady Gaga - Americano



Lady Gaga - Government Hooker



Lady Gaga - Scheiße 



Lady Gaga - Bloody Mary



Lady Gaga - Black Jesus † Amen Fashion



Lady Gaga - Bad Kids



Lady Gaga - Fashion Of His Love



Lady Gaga - Highway Unicorn (Road To Love)



Well, bagaimana pendapat korang? Kalau korang dengar sampai habiskan, memang confirm akan fallin love punya (perasan!) hahahah ... xdelah, xde paksa korang pun nak dengar ke tak, kan? Tapi bagi peminat Lady Gaga nih, memang excited sekali nak dngar apatah lagi nak download terus masuk walkman, mp3 and whatever ... ramai yang berpendapat album dia "Born This Way" nih, killing betul! huhuhu ... memang pun! Tak sabar nak tunggu music videonya plak lepas nih. 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...