Lady Gaga "The Edge Of Glory" (Audio)

Salam ...



   OMG! I love you, Gaga! Tak sangka plak single terbaru dia muncul secepat ini ... I'm speechless, dude! Kali ini Lady Gaga kembali menghangatkan dunia hiburan dengan single terbarunya nih, "The Edge Of Glory". Well, kenapa plak tiba2 dia nih menceritakan dan menyanyikan lagu keagamaan? ni yang best nih! so, maybe dia nak mengubah pandangan orang ramai mengenainya ... apa2pun, memang boleh tahan jugaklah single dia yang satu nih ... Entahlah bila video klip yang nih keluar ... baru aje audio yang release kat you tube tadi! heheeh ... 




2 comments:

Addam Juhari berkata...

cam best laa.. xde lyrics skali ke?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Addam Juhari memang best! heheh ... ada ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...