Lady Gaga "Judas" Live

Salam ...


               



   Hurm, lamanya nak tunggu music video premiere "Judas" ni kat youtube. Asal online aje, mesti bukak youtube first then search single terbaru Lady Gaga nih. Yang ada masih Judas (Audio) aje. Huhuhu ... excited tau nak tngok music videonya. Bukan apa, sebab nak tngok kostum dan koreografi dorang dalam single "Judas" nih. But, don't worry ... dengar khabar, premiere untuk single nih nampaknya ditunda ke hari khamis nih, 5 May. yeah!

Apa2pun, di sini keyrill nak share dengan korang video klip Lady Gaga "Judas" live di Ellen De'generes show. Dari situ korang dapat lihat koreografi dorang ... nampak simple dan menarik aje, kan? memang x sabarlah nak tonton ... hehehe. Jom layan!



4 comments:

Princess-viZhytRia berkata...

:: Hi, nice day for you! Mind to follow me? I'll follow u back then :)

http://princess-vizhytria.blogspot.com/

Amira Chan berkata...

da follow,

follow me back :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Princess-viZhytRia thanks ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Amira Chan alright, dah follow dah ... hehhehe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...