Lady Gaga - Judas Music Video Premiere

Salam ...



   Yeyeye ... Lastly, tercapai jugak hasrat nak tonton music video untuk single terbaru Lady Gaga -Judas nih. Ada sorang kawan keyrill nih, Fiz nama dia ... dia yang post kat wall fb Keyrill video nih. So sebagai tanda terima kasih, dia nak Keyrill masukkan nama dia kalau update pasal Lady Gaga dengan kemunculan single terbarunya Judas nih. Okey, bro ... I'm done! Promot pun bukannya bnyak orang yang sudi berkunjung ke blog keyrill nih, bro ... hehehe ... Ingatkan nak update tentang music video nih hari Jumaat tu, tpi ada problem sikit, so ... update hari sabtu, malam! hehehe ...

Dari apa yang Keyrill dah jangkakan, memang kali ini Lady Gaga membawa kelainan untuk music video Judas nya. Bnyak unsur agama yang dipersembahkan dalam video Judas nih. Keyrill lebih tertarik plak dengan koreografi dorang ... memang best! heheh ... kepada Lil' Monster, jom layan MV Judas nih ...                                                                                  



6 comments:

bigheart4bigboy berkata...

ala.. smpi 44 org like blog keyrill tu ckp xde pengunjung... haish :P

Naufal Aqli berkata...

yeah! finally ~!!!

walaupun kurang paham pe mksud vid ni sebenarnya (-_-")

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@bigheart4bigboy ye tak ye jugak ... hehehhe ... kena bersyukur, kan? :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Naufal Aqli yeap, lama menunggu ... dari minggu lepas lagi ... :)

ABU berkata...

psycho la lady gaga ni, tp lagu dia blh layan..zazzz!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ABU macam tu ke? hahaha ... yeap, memang layan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...