Lady Gaga "Marry The Night" new single release!

Salam ...



   Yeah, there you go, Gaga! minggu lepas nampaknya dah release lagu dia yang terbaru nih kat youtube. cuma, keyrill aje yang tertinggal nak update! huhuhu ... apa2pun, album "Born This Way" nya kini dah pun release. Nak jugak lah album dia yang satu nih. memang bnyak lagu hits dia dalam album dia yang terbaru nih. paling diminati ramai adalah "Born This Way" ngan "Judas". yang selebihnya tu, memang boleh tahan jugaklah sambutannya. agak2lah, memang akan menerima anugerah untuk Grammy album dia nih. kalau cakap pasal Hits Album, Best Song (Female) and whatever ... keyrill jangka si Lady Gaga akan naik pentas! huhuhu ... lebih2 plak dia. apa2pun, kita tunggu ajelah ek. jom layan single dia yang satu nih, Marry The Night.




1 comments:

Naufal Aqli berkata...

eh,bukan The Edge Of Glory ke yang jadi single ? Tukar lagu ni pulak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...