McFly "Shine A Light" ft Taio Cruz

Salam ...


                


   Ni single yang release tahun lepas, kan? hehehe ... korang kenal tak dengan band McFly nih? erk ... tak kenal lagi? Keyrill pun baru aje kenal dorang a weeks ago. Korang mesti tahu kan kalau Keyrill suka mana2 lagu. Sudah semestinya lagu yang selesa dan telinga memang tak puas ingin mendengarnya. hehehe ... itulah yang Keyrill selalu buat, dengan mendownload lagu dorang yang best2 dan duduk depan lap nih sambil enjoy lagu dorang. Kalau tak silap, dorang mula hidup dalam dunia hiburan dalam tahun 2005. So, sudah menjangkau 7 tahun dah ... dan tahun lepas dorang mengeluarkan album lagi setelah lama mendiamkan diri dengan single gandingan dorang bersama Taio Cruz, "Shine A Light". Memang layanlah! 




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...