New Tv Series "Camelot"

Salam ...



   Memang dah agak dah, pasti ada movie atau drama tv menceritakan pasal Camelot setelah berhasilnya The Adventures Of Merlin menjadi drama bersiri kesukaan ramai sampai ada yang sanggup tidur lewat setiap ahad demi untuk drama bersiri Merlin yang bermula pukul 11 malam. keyrill memang tak ketinggalan jugaklah. So, memandangkan drama bersiri Merlin nih best, keyrill try jugak tonton Camelot nih, boleh tahan jugaklah ... hehehe ... nak tonton? setiap Isnin, 9PM & 11.30PM.


About Camelot :
United Kingdom - Selama Abad Kegelapan. Raja Uther Pendragon adalah seorang raja yang dianggap baik yang menguasai peraturan tanah dan terus-menerus dengan berperang - membela sempadan dan rundingan perikatan yang lemah dengan panglima perang darah. Anak prempuannya, Morgan telah diusir dari kerajaan selama 15 tahun dahulu, tiba-tiba muncul di Castle Pendragon untuk mencari pengampunan ayahnya. Uther, seorang lelaki pantang menyerah, menyangkal pertaubatan dan marah. Malam itu, Morgan yang berpengalaman dalam seni sihir gelap, muncul bentuk bergeser ke dalam bentuk seorang gadis bufet dan meracuni ayahnya. Merlin, adalah penyihir Raja sendiri, terlambat untuk mengelakkan rajanya dari keracunan, tapi memunculkan Uther di katil perintahnya bahawa anaknya yang sah adalah orang awam yang tidak diketahui, Arthur harus berjaya dan kebesaran Raja kembali ke Camelot Castle.

Musuh terpenting yang ada dalam senarai Arthur adalah saudara tirinya sendiri, Morgan, yang mana berniat untuk menuntut mahkota ayahnya, menyamar dirinya di Castle Pendragon dan masa yang sama membentuk sebuah kesetiaan dengan musuh ketat Uther, Raja Lot. Kemarahan Morgan meningkat dan berusaha untuk menghancurkan Arthur melalui kekuasaan gelap yang menjadi titik fokus di kedua-dua busur watak dan cerita. 




5 comments:

tengkorakemas berkata...

morgan yg nampak cantik tu jahat?

HAZWAN17 berkata...

merlin aku layan dari season 1-3..camelot ni belum start tengok lagi..tunggu exam habis dulu

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha'ah ... kenak bro TE? ini sebab dorang ikut jalan ceritaMerlin tu, kan Morgan kat situ jahat jgak .. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@HAZWAN17 alright ... hehhe ... good luck, bro!

Addam Juhari berkata...

aku da nengok citer ni..tak best dan banyak blue..

bukang spatutnya nama akak tiri dia morgana ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...