Nicki Minaj - Super Bass Music Video Premiere

Salam ...



   Okey, yang ini pulak dah lama Keyrill tunggu-tunggukan music videonya. Yelah, kan ... dah namanya single terbaru. And, Keyrill dah makin 'jatuh cinta' kat si Nicki Minaj nih ... erk? what about Gaga? hehehe ... apa2pun, Keyrill minat kedua-duanya. So, sampaikan kawan2 keyrill pun kata, "Aik? Dah x suka dengan Lady Gaga lagi ker?", "Dah tukar dengan artis baru ek?" ... ape2 jelah ... ahahha. 

Bagi Keyrill, awalnya memang x kenal sangat dengan si Nicki nih. Selepas single dia ngan Will.i.am tu, Keyrill try tonton sebab dengar2 lagu gandingan dorang Check It Out memang disukai ramai jugak tahun lepas, kan? hehehe ... then lepas tngok dia kat video tu, kiutnyer die! hehehe ... single dia, Moment 4 Life best jugak, cuma Keyrill x minat aje. Tulah pasal x update single dia yang satu tu. Okeylah, masanya untuk menonton plak!  



6 comments:

ABU berkata...

hot!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ABU kan ... tulah motif keyrill kot! hahahah

Aman Ibrahim berkata...

hahaha super hot..
suke nikki minaj kalau die rap..

Anyyss Shuhaimi berkata...

hmmm....klu dgr lagu,bley la..klu tgk music video,haish..byk2 la istighfar

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Aman Ibrahim hehehe ... cutekan dia kalau kat video bila dia buat muka ... heheh ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Anyyss Shuhaimi ye tak ye jugak, kan? ... hehehe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...