Red Riding Hood

Salam ...


           

   Well, saja2 nak share dan update mengenai movie yang satu nih, Red Riding Hood. Kepada yang dah tonton tu, baguslah coz Keyrill belom tonton lagi. Bukan apa, nampak macam movie Twilight ... memanglah, kan? Dah director dia pun dari movie Twilight. hehehe ... Lagipun, Keyrill memang boring sangat2 tonton movie Twilight, tulah pasal xnak tonton movie yang nih plak. Masih ingat lagi time keluar ngan kawan time movie Twilight : New Moon dulu, sempat lagi tidur ... huhuh ...

Tapi boleh tahan jugaklah movie ni dari Twilight ... sorilah kepada peminat Twilight dan Red Riding Hood sebab Keyrill cakap macam tu. Mesti ramai peminat punya kalau citer macam ni. Apa tidaknya, dahlah hero die hensem2, heroin dia plak cantik2 ... hehehe ... okeyh, jom! xmo cakap bnyak lagi ... 



4 comments:

Amirah Yusof berkata...

dah tgok dh cite ni!best woo
keyrill g larh tgok ;)

tengkorakemas berkata...

tapi..ada juga yg kata twilight lagi best..hm keyrill tengok dulu hehe

ada amanda tu.. :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Amirah Yusof yeker? hehehe ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas keyrill just minat yang twilight first dulu tu ... then, malas nak cari tahu! hheheh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...