Super 8

Salam ...


             

   Coming soon ... tak lama lagi, movie Super 8 pulak muncul di pawagam berdekatan dengan anda ... hehehe. Entahlah, nampak macam best aje movie nih. Sama2lah kita tunggu 10 June 2011 nih ek. Bagi Keyrill lah, lebih baik tonton movie nih di minggu yang kedua selepas minggu pertama movie nih di pawagam then, tanya kawan2 yang dah menonton sama ada movie nih best ke tak? xlah rugikan? hehehe ... tapi dari trailer dia memang bestlah ...

About Super 8 : 
Super 8 di pawagam pada 10 Jun, 2011.

Cast: Kyle Chandler, Elle Fanning, Eldard Ron, Emmerich Nuh, Gabriel Basso, Courtney Joel, Griffiths Riley, Lee Ryan, Zach Mills, Amanda Michalka 



Pada musim panas tahun 1979, sekumpulan sahabat rapat adalah saksi di bandar kecil, Ohio apabila mengalami kemalangan kereta api saat membuat filem super 8 dan akan menduga bahawa itu bukan kemalangan. Tak lama selepas itu, kehilangan dan beberapa peristiwa biasa yang tak boleh dijelaskan mulai terjadi di kota itu dan Timbalan tempatan cuba untuk mengungkap kebenaran - sesuatu yang lebih menakutkan daripada apa yang mereka bayangkan.



2 comments:

tengkorakemas berkata...

i am number four pun aku tak tgk lagi dah keluar super 8 ni ish2..aku rasa nak terbitkan filem baru selepas glory hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ek? yeker? hehehe ... tulah. kan best citer super 8 nih!@ heheheh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...